Garagedeuren

Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u onze garagedeuren op hun waarde te schatten.
Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geisoleerd en zijn uiterst comfortabel in de bediening.

Een keuze voor ruimte
Waneer u kiest voor een sectionaal garagedeur kiest u voor ruimte. Doordat de deur verticaal naar boven opent heeft u geen last van een openslaande of kantelende deur.
Hierdoor blijft er meer ruimte vrij om uw auto te parkeren, voor of in de garage.

Voor nieuwbouw of renovatie
Het speelt geen enkele rol hoe de opening van u garagedeur eruit ziet. Rechthoekig, of met ronde boog, een garagedeur van ons past in iedere garage. De deur wordt hoofdzakelijk achter het deurgat gemonteerd. Hierdoor is ook het wisselen van een oude garagedeur met een garagedeur van ons geen probleem. Veranderingen aan het muurgat zijn niet nodig.

In harmonie met uw huis
De garagedeuren van ons zijn een verrijking voor uw huis. Verkrijgbaar in verschillende typen zijn ze in iedere styl toe te passen

Rolpoorten
Waneer ruimte een belangrijke rol speelt zou u keuze kunnen vallen op een rolpoort of inbouwrolluik. Dit product heeft alle eigenschappen van een garagedeur met een rolluikprincipe.
Het product is te krijgen in een uitgebreid kleurenpallet. De installatie is eenvoudig achteraf of als inbouw. Electrisch te bedienen of met afstandsbediening.