Rolluiken

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? En het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u onze rolluiken op hun waarde te schatten. Onze luiken combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. Ze zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen.

Een veilig gevoel
Met rolluiken kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer, en kunnen ze niet opgetilt worden.
De rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren.

Voor jaren plezier
Wilt u rolluiken die jarenlang storingsvrij hun werk doen? De lamellen zijn gearreteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Door de industrielagers ongevoelig voor stof of vocht. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. Op de Somfy (electrisch rolluik) motor krijgt u 5 jaar garantie en op de handzender (afstandsbediening) krijgt u 2 jaar garantie.

In harmonie met uw huis
Wilt u uw rolluiken laten aansluiten bij de sfeer van uw huis?
Onze rolluiken zijn fraai van vorm en verkrijgbaar en diverse kleuren. Alle worden op maat gemaakt. Daardoor bent u zeker van een sluitend samenspel met uw woning.

Bedieningscomfort voor uw rolluiken
Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken electrisch. Een fluisterstille, onzichtbare weggewerkte Somfy electromotor doet dan het werk.
De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met een somfy afstandsbediening bestuurt u een of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.