Insectenhorren

Als het buiten warm weer is zetten we onze ramen open. Een heerlijke bries zorgt dan voor frisse lucht en verkoeling. Maar hoe vaak werd u al niet geplaagd door stekende vliegen, wespen of muggen in uw huis? of zelfs in uw slaapkamer?

Wij zijn Unilux dealer en leveren en plaatsen diverse soorten insectenwering voor binnen en buiten, in diverse uitvoeringen, kleuren en materialen.

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom naar de diverse toepassingen op het gebied van insectenwering.Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen als u meer informatie wenst te ontvangen!

Inzethor
Een inzethor garandeert een naadloze afsluiting van de binnen- of buitenzijde van vensters. De bediening is uiterst simpel. Plaatsen of verwijderen geschiedt in een handomdraai.

Rolhordeur
Om te voorkomen dat insecten via schuifpuien of openstaande deuren uw huis binnendringen is een oprolbare hordeur ontwikkeld met zelfsluiter. De constructie is uiterst solide. Handgrepen bevinden zich aan de binnen- en buitenzijde. Het profiel glijdt uiterst soepel door de rails. Zowel binnen als buiten te monteren.

Scharnierende-hordeur
De hordeur is er in twee uitvoeringen, zonder en met zelfsluiter. Momenten van onachtzaamheid hoeven dus geen vervelende consequenties te hebben. Door de zelfsluiter valt de hordeur automatisch achter dicht. Geen insect krijgt de kans naar binnen te glippen.

Rolhor
Vrijwel alle ramen kunnen permanent worden uitgerust met een rolhor. De bediening is eenvoudig. Met slechts één vinger rolt u de hor uit de fraaie houder en weer terug. Zijgeleiding zorgt ervoor dat het fijne gaas altijd strak gespannen staat.

Schuif-hordeur
Een schuivende hordeur loopt letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Een speciale constructie zorgt voor hermetische afsluiting. De robuuste maar stijlvolle deur vraagt slechts weinig ruimte.